Vi jobber effektivt med alt innen graving, anleggsvirksomhet, massetransport og grusleveranser. Oppføring av skifer- og gråsteinsmurer er en av våre spesialiteter. I vintersesongen tar vi på oss snøbrøyting, og har ansvaret for tråkkingen av stamløypenettet i Oppdal.

Prosjektering og planlegging

I tett samarbeid med byggherre og andre delaktige entreprenører hjelper vi deg med planleggingen slik at du får utført arbeidet mest mulig effektivt og lønnsomt.

Graving og anlegg

Vi har en allsidig maskinpark og tar på oss både små og store graveoppdrag. Det kan være graving av hus- og hyttetomter, etablering av vei eller vann og avløp.

Oppføring av mur

Oppføring av skifer- og gråsteinsmur er en av våre spesialiteter. Ta kontakt med oss for befaring på din eiendom, og vi kommer gjerne med tips og forslag til utførelse.

Massetransport

Vi transporterer masser trygt til og fra prosjektområdet. Hvis nødvendig leier vi inn lastebil til større transporter. Med vår maskintralle transporterer vi også større kjøretøyer.

Snøbrøyting og løypetråkking

I vintersesongen tar vi på oss snøbrøyting for både bedrifts- og privatkunder. Vi har også ansvaret for tråkkingen av stamløypenettet i Oppdal. Tråkkemaskinene eies av Idrettslaget Snøhetta.

Landmåling og stikningstjenester

Vår landmåler kan utføre alt innen bygg- og anleggstikking. Innmåling og utstikking av ulike tiltak, terrengprofilering, masseberegning, levere prosjekteringsgrunnlag, utføre prosjektering av veg, VA, utomhus, etc, produksjon av situasjonsplaner, byggplassering.